Tuesday, July 27, 2010

Choc Gift Untuk Kak Nana - Edisi MTV World Stage

Edisi World Stage la sangat, padahal tak ada kaitan pun. Apa-apa pun, warna yang dipilih kali ini ialah hijau epal dan biru muda. Praline 12 biji berintikan ganache oren dan tropika, kacang pistachio dan bijirin Honey Stars. Ya, Honey Stars. Saya tak guna emping beras. :p










P/s - Seperti mahu mencari seseorang untuk in charge bahagian packaging. Saya masih belum kreatif lg bab-bab menghias reben. Siapa mahu?



5 comments:

Wee®AĆ© said...

weh. takdak ka sample cokelat? bagi la kat aku. ahaha! ;p

nana said...

aziz! tqsm!!
akk bg budak opis mkn td n one of them leh teka apa yg kamu guna utk these chocs. siyes sedap. not too sweet n it IS nice <3

Ir A.Aziz said...

@ Wee - Ramai dah mtk tester. Ntah bila la aku nak jumpa korg. :p

Ir A.Aziz said...

@ nana - Seb baik okay. Inti oren tuh masam sket kan? Masih bereksperiment. PAsnih kena wat kasi okay sket. :)

brobridal said...

ajez..sub la bhgn packaging kt aku..